Möllers Städ erbjuder

Flyttstädning i Malmö

Alltid Nöjd-kund-garanti på all vår flyttstädning! Med Möllers städ får du en fin flyttstädning & fönsterputs. Om du önskar balkong- och altanstädning samt städning av tomten tillkommer en extra avgift.

Flyttstädning Malmö, städar efter flytt, städar innan flytt i Malmö Flyttstädning av privata hem och kommersiella lokaler i Malmö

Malmös bästa flyttstädning

Att flytta kan vara både spännande och stressande. Mitt i allt kaos med packning och planering är det lätt att glömma bort den sista viktiga uppgiften: att lämna den gamla bostaden eller kontoret eller den kommersiella lokalen, i perfekt skick.

Men Möllers Städ finns i Malmö för att hjälpa dig – både som är privat kund  eller företag – med en fin flyttstädning, så att du kan fokusera på annat trevligt, som själva flytten till exempel.

Varför välja Möllers Städ för din flyttstädning Malmö?

Hos Möllers Städ vet vi vad som krävs för att en flyttstädning ska bli godkänd. Vi är en pålitlig och professionell städfirma i Malmö med många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att lämna sina bostäder, kontor och lokaler fläckfria.

Våra erfarna städare är utrustade med de bästa verktygen och produkterna för att säkerställa att varje hörn blir ordentligt rengjort.

Fönsterputs ingår i flyttstädning Malmö och storstädning Malmö Fönsterputs Malmö

Därför ska du anlita Möllers Städ

Vår omfattande flyttstädning inkluderar:

  • Noggrann rengöring av alla rum: Vi dammsuger, våttorkar golv, rengör lister, dörrar, och dörrkarmar, och tar bort spindelväv.
  • Köksrengöring: Inklusive skåp, lådor, köksbänkar, spis, ugn, kyl, frys, och diskmaskin.
  • Badrumsrengöring: Toalett, handfat, dusch/badkar, kakel och fogar, samt avkalkning av kranar och duschmunstycke.
  • Fönsterputsning: Vi rengör dina fönster både invändigt och utvändigt för att de ska bli skinande rena.

Fördelar med att anlita Möllers Städ för din flyttstädning:

  • Tid och energi: Genom att låta oss ta hand om din flyttstädning sparar du värdefull tid och energi som du istället kan lägga på att komma i ordning i ditt nya hem.
  • Expertis och kvalitet: Våra erfarna städare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera en städning av högsta kvalitet.
  • Prisvärd flyttstädning: Tack vare RUT-avdraget kan du få en professionell städning till ett mycket förmånligt pris.

Vårt löfte till dig

Vi på Möllers Städ garanterar att din bostad kommer att lämnas i ett skick som imponerar på hyresvärden eller den nya ägaren. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra tjänster.

Boka din flyttstädning i Malmö idag!

Låt Möllers Städ göra din flytt i Malmö smidigare genom att ta hand om flyttstädningen. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss visa varför vi är den bästa städfirman i Malmö för flyttstäd. Din flyttstäd i Malmö är i trygga händer med oss som din städfirma i Malmö!

Gör din flytt enklare och stressfri med vår professionella städning. Lita på oss för en fläckfri avslutning på ditt gamla boende.

För privatpersoner finns RUT-avdraget

RUT-avdraget är en skattereduktion som gör det möjligt att dra av en del av arbetskostnaden, men endast för privatpersoner. Detta gäller exempelvis storstädning, hemstädning och flyttstädning. För 2024 har det skett vissa justeringar i RUT-avdraget, så det är bra att hålla sig uppdaterad om de senaste reglerna.

Vi på Möllers Städ hjälper dig gärna med ansökan och pappersarbetet kring RUT-avdraget för att göra våra tjänster ännu mer prisvärda.

Välkommen till Möllers Städ – din städfirma i Malmö för flyttstädning i Malmö!